Nicoleta og Romulus har samlet 25 års erfaring, som uddannede kokke og har de sidste 11 år, kastet deres kærlighed over det mexicanske køkken.
Fra store hoteller rundt om i Europa og de seneste 10 år i spanien, har de løftet den mexicanske fanfare til himmelske højder. En dyd de ifølge dem selv stadig har stor fokus på, da en stræben for at levere det bedste altid er for øje hos de to.
Og for at levere det bedste, skal råvarerne være i top. De er økologiske, friske og blandt andet importeret fra Mexico, så ikke alene smagen er fantastisk, men også autentisk.
De har det seneste år forkælet københavnerne med deres traditionsrige og mundvandsløbende tacos, hjertevarm chili con carne og sprøde nachos. Nu er vi de heldige og kan med åbne arme byde indenfor til deres mexicanske delikatesser.
Tacos Mexico er fingermad når det er bedst, så lad bestikket ligge og dyk ned med alle 5!
Spis her eller tag det med dig på farten og nyd de hyggelige omgivelser, hvor end du går hen.