Værftets Madmarked

Værftets Madmarked er et samlingspunkt for gamle såvel som unge og byder på en bred vifte af street foodkoncepter i rustikke, maritime omgivelser. De mange forskellige stader byder på mad fra store dele af verden, mens Værftets Madmarkeds bar byder på kolde drikkevarer, som alt sammen lægger op til venskabelige møder, familiebesøg og romantiske, uformelle dates.

Faste ugentlige aktiviteter som Foody Banko og Værftets Løbeklub sikrer, at der altid er noget sjovt at give sig til på Værftets Madmarked. I baggården kan du spille et slag petanque og i hallen ved siden af madmarkedet findes en street fodboldbane og basketkurve, som altid er klar på en venskabelige kamp. Læs mere om aktiviteterne herunder.

Med Kulturværftet og Museet for Søfart som nabo og med udsigt til Kronborg bliver Værftets Madmarked et oplagt sted at besøge som et naturligt led i udflugten til Helsingør. Og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Mission og vision

Vi ønsker at skabe et mangfoldigt, men lokalt samlingsted, som kan fungere som et bindeled imellem de bymæssige omgivelser og kulturhavnen.

Vores hensigt er at invitere verden indenfor, og lave et mødested for beboere så vel som turister. Et mødested, der skaber lokale arbejdspladser og viser hele kommunen fra sin bedste side.

Vi vil skabe og vise mangfoldigheden i Helsingør Kommune, igennem et permanent mødested i Nordsjællands kultur og oplevelsescentrum, Kulturhavnen Kronborg.

Vi vil være stedet man spiser efter et museumsbesøg, vi vil være stedet for tinder-daten, den hurtige frokost med kollegaerne eller endestationen for en lang dag på vandet.

Koncept

Værftets Madmarked vil være et sted folk mødes rundt om langborde. Både sortimentet og priserne vil invitere verden indenfor – Værftets Madmarked skal nemlig være for alle, både lokale og turister! Vi vil overraske og bringe historierne, oplevelserne og håndværket tilbage til Værftshallerne.

Foody Banko

Hver onsdag kan du hygge dig med en omgang banko fra kl. 19 på Værftets Madmarked, hvor der er spændende præmier på højkant.

Hent dine bankoplader i baren, hvor den første plade er gratis – herefter koster de 10 kroner stykket. Så der kan virkelig spilles på livet løs foran scenen på madmarkedet!

Glæd dig til en omgang Foody Banko på Værftets Madmarked.

Værftets Løbeklub

Hver torsdag inviterer vi alle på en 5 km.-rute med start ved Værftets Madmarked kl. 17.00 – både den garvede motionist som den sporadiske hyggejogger.

Vi mødes i baggården ved Værftets Madmarked, og ruten på 5 km går langs havnen og Kronborg. Så der er lagt op til en smuk og hyggelig tur! Alle fremmødte løbere får udlevet en drikkebillet til Værftets Madmarkeds bar.

Der vil være en garvet løber til at føre trop hver torsdag.

Når løbet er slut, mødes vi på Værftets Madmarked til en kold øl, eller hvad der er stemning for. Medlemmer af løbeklubben får udover én drikkebillet også 50% på drikkevarer hver torsdag efter endt løb.

Street Soccer, basket og petanque

Værftets Madmarked har meget mere end lækker mad og drikke!

På udendørsområderne kan store som små nyde hinandens selskab over et slag petanque på en af de to petanquebaner. Udstyret til spillet kan lånes i baren i hallen.

Derudover byder Hal 21A op til underholdning på street soccer – og basketbanerne. Så mens de voksne nyder dejlig mad og drikke i madhallen, kan børn og barnlige sjæle muntre sig med boldspil. Banerne kan også lejes til events.